Jdi na obsah Jdi na menu

MVP České Budějovice

    26.4. jsme se zůčastnili mezinárodní výstavy psů v Českých Budějovicích.Vyrazili jsme v půl šesté ráno a společnost Montymu tentokrát dělala jeho mamča Georgina zJanovského lesa.Zůčastněných leonbergerů bylo 31,které posuzovala rozhodčí Butenhoff-Taufertschöfer K. (D) a to velmi pečlivě.Každého psa řádně prosahala ,sama si prohlédla zuby.

Ve třídě otevřené bylo šest psů.protože kruhy byly poměrně malé posoudila vždy dva psy,pořadí určila naposled a to při běhání psů vyřazovacím způsobem.Monty kupodivu pěkně běhal,neskákal po mě,ani mi nerval vodítko z ruky.Tak jsme běhali a běhali, až jsme v kole zůstali dva -Bugsy Roy Arcondia  V1 CAC r. CACIB a Diamond Ax od Bucharky V2.Byla jsem překvapená a spokojená zároveň,protože jsem takový výsledek neočekávala.Další se umístili takto:

V3 Lex Lesní lom

V4 Bard Roy Happy leon

V  Fram Ensson bohemia

VD Fido Nobert

Vítězem plemene se stala mladá fenka Heriett C. Bora z Milotiček V1, CAC, CACIB, BOB

BLAHOPŘEJEME

Snímky bohužel nejsou k dispozici,protože foťák jsem zapomněla doma,čehož docela lituji,neboť jsme si po výstavě zajeli na zámek Hluboká,kde jsme se prošli v na nádvoří (  paní pokladní se nadšeně vrhla na Montyho) a v zahradě .Počasí bylo nádherné a bylo  teplo.V podzámčí jsme si v příjemné venkovní restauraci poseděli,dali si kávu,Monty s Ginou si trochu odpočinuli a kolem 16.00 jsme se vydali směr Liberec za zbytkem smečky.