Jdi na obsah Jdi na menu

MVP České Budějovice 26.4.2015

14 dní po výstavě v Ostravě jsme se vydali do Českých Budějovic na mezinárodní výstavu.Přihlášen byl Essi ,který bohužel nemohl s námi,Ezička a přihlášen byl také Enjoy,kterého jsem od listopadu neviděla.Místo Essiho s námi jela Jullinka ,aby nasála výstavní atmosféru.

Nejdříve nastoupil do třídy mladých Enjoy s dalšími dvěmi soupeři.Všichni tři mládežníci byli již v línání ,takže zimní kabát byl ten tam.Nicméně nejvíce se líbil panu rozhodčímu Enjoy a proto byl ohodnocen V1,CAJC. Enjoy je sice ještě velmi mladý pes ,který musí teprve fyzicky dospět ,ale co mě nadchlo na první pohled byl jeho pohyb,který zdědil po svých rodičích a tím ,že jsem nevystavovala Essika ,mohla jsem si jeho pohyb vychutnat.Nicméně s páníčkem musí ještě hodně trénovat :-)

_dsc6720.jpgEnjoy V1,CAJC

 

Elza nastoupila do třídy mladých  se čtyřmi soupeřkami.Elza byla tentokrát velice klidná ,hezky stála i běhala ,prostě začala chápat co od ní očekávám.Sice jsem nedoufala v moc velký výsledek ,opak byl pravdou.Po posouzení všech fen a společném běhu začal pan rozhodčí Václavík udělovat pořadí a k mé radosti Elzička skončila na prvním místě s výsledkem V1,CAJC.Po posouzení všech jedinců se uděloval CACIB a res. CACIB nejprve u psů a následně u fen.Pak byli zavolání do kruhu oba mladí ,pes a fena CACIB a veterán k udělení titulu BOB,BOJ a BOS.A opět jsme si zaběhali kolečko s následným výstavním postojem a pan Václavík měl jasno.Titul BOB získal šampion Anakin Skyrim Maxilev ,titul BOJ získala nad svým bratrem Elza a zároveň se stala již podruhé za sebou nejlepší fenou plemene ,BOS.

 

_dsc6763.jpg

Elza V1 CAJC

 

_dsc6817.jpgBOB a BOS

 

_dsc6820.jpg

Anakin Skyrim Maxilev BOB

_dsc6818.jpg

Elza BOS

 

_dsc6828.jpg

foto s panem rozhodčím Máclavíkem

 

_dsc6859.jpg

Elza a Enjoy 

 

_dsc6887.jpg

Sourozenci Julli ,Elza a Enjoy (13 měs.)

 

_dsc6904.jpg

Jullinka s Elzičkou

Rozloučili jsme se s Enjoyem ,který vlezl do auta velmi unavený ,však to byl náročný den.

Rozhodovali jsme se s Pepou ,zda zůstat do závěrečných soutěží či odjet domů .Já chtěla jet domů,nepřišlo mi ani na mysl ,že bych s Elzou mohla uspět a vlastně by šlo jen o zůčastnění se.Pepa byl jiného názoru a to zůstat.Tak jsme s holkama podlehly.

S Elzou jsem nastoupila cca s 20 psy  plemen 2.skupiny FCI,kteří byli ohodnoceni titulem BOJ.K mému velkému překvapení byla Elza panem rozhodčím Řehánkem vybrána do závěrečné pětice a z té vyšla jako vítěz a stala se juniorským vítězem II.skupiny FCI ( JBIG ).

_dsc6919.jpg

závěrečné soutěže 

 

_dsc6958.jpg

Elzin úspěch na MVP v Českých Budějovicích

V1,CAJC,BOJ,BOS,JBIG  ( II.sk FCI)

 

 

PS.abych řekla pravdu,toto mi vůbec nepřišlo na mysl,dokonce jsem před vkročením do kruhu prohlásila ,že možná odejdu z kruhu s VDéčkem a bude vymalováno :-)

 

Závěrem chci moc poděkovat Markétě a hlavně Honzovi,že odvážně kráčí do kruhu s Enjoyem.Díky za prezentaci.A také děkuji za příjemně strávený den v milé společnosti.